Diyarbakır’da düzenlenen şampiyonada Niğde’yi temsil eden sporcu Türkiye üçüncüsü oldu
Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Niğde’yi temsil eden sporcu Ayşe Hümeyra Ateş, kick boks branşında sergilediği performansla Türkiye üçüncüsü oldu. Elde edilen derece, kentte memnuniyet ve gurur yarattı.
Müsabaka ve performans
Turnuvada zorlu ve yüksek rekabetin yaşandığı karşılaşmalarda mücadele eden Ateş, teknik ve dayanıklılığını gösteren maçlarla podyuma çıktı. Yarışma sürecinde gösterilen performans, Niğde adına kayda değer bir başarı olarak öne çıktı.
Niğde’den resmi açıklama
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Elde edilen derece Niğde sporunun gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Ayşe Hümeyra Ateş’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz"
Bu tür ulusal düzeydeki dereceler, yerel spor altyapısı ve genç sporcuların motivasyonu açısından önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor. Ateş’in elde ettiği sonuç, Niğde’de kick boksun ve genç sporcu gelişiminin takip edilmesi gerektiğini tekrar hatırlattı.
KİCK BOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA NİĞDE’YE GURUR VEREN BAŞARI