Diyarbakır'da Beşiktaş maçında var koltuğunda Guillermo Cuadro Fernandez

Beşiktaş, 6. haftada 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak; hakem Ali Şansalan, VAR Guillermo Cuadro Fernandez.

Yayın Tarihi: 20.09.2026 12:16
Güncelleme Tarihi: 20.09.2026 12:16

Diyarbakır'da Beşiktaş maçında var koltuğunda Guillermo Cuadro Fernandez

maç bilgileri:

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Amed Sportif Faaliyetler bugün saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Lig takviminde dikkat çeken bu randevu, iki takım için de puan tablosunda önemli bir dönemeç niteliği taşıyor.

hakem atamaları:

Karşılaşmada düdüğü Ali Şansalan çalacak. Şansalan'ın yardımcı hakemlik görevlerini Anıl Usta ve Mehmet Kısal üstlenecek, dördüncü hakem olarak ise Yusuf Adnan Kendirciler görevlendirildi.

VAR sistemi ayağında ise Guillermo Cuadro Fernandez oturacak; AVAR olarak Abdullah Bora Özkara Fernandez'e eşlik edecek. Bu atama, maçın kritik pozisyonlarının video incelemesiyle destekleneceğini gösteriyor.

Hakem heyetinin bileşimi, özellikle tartışmalı pozisyonlarda verilecek kararların izlenmesi açısından takımlar ve seyirciler tarafından yakından takip edilecek. Maçın akışı ve sonuçları, hem sahadaki yönetim hem de video desteğinin ortak etkisiyle şekillenecek.

AMED SPORTİF FAALİYETLER - BEŞİKTAŞ MAÇININ VAR'I GUİLLERMO CUADRO FERNANDEZ OLDU

AMED SPORTİF FAALİYETLER - BEŞİKTAŞ MAÇININ VAR'I GUİLLERMO CUADRO FERNANDEZ OLDU

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!