Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Dinçer Güner: Güneş-Jüpiter üçgeni nasıl değerlendirilmeli? İş, sağlık, aşk ve toprak burçları için öneriler

Güneş ile Jüpiter arasında oluşan üçgen açının hayatımıza getireceği fırsatlar ve iyimserlik hakkında astrolojik bir rehberdir. Metinde, bu transitin coşku, eğitim, iş, sağlık, şans ve toprak grubu burçlar için özel anlamları anlatılmaktadır.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 16:38
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 16:38

Dinçer Güner: Güneş-Jüpiter üçgeni nasıl değerlendirilmeli? İş, sağlık, aşk ve toprak burçları için öneriler

FIRSATLARA HAZIR OLUN!

Güneş ile Jüpiter arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 4 gün

Coşku ve iyimserlik artacak

Bu birkaç gün kendinizi şımartın, kendinize bir ödül verin. Bu transit sizi koruyacaktır. Mesela, bir kaza yaşarsınız ama siz hiçbir şey olmamış gibi kalkarsınız. Bu transit neşeyle bağlantılıdır, bugünden itibaren neşeli, keyifli ve fırsat dolu bir dönem başlıyor.

Yeni şeyler öğrenebilirsiniz

Bu hafta yeni bir eğitime katılmak için harika bir zaman. Uluslararası işleriniz sorunsuz ilerler. Bir ilişki, bir proje veya bir iş kurmak için çok uygun bir zamandasınız. Bu transit hayatınıza iş, özel, maddi açıdan şans ve fırsat getirir, gelen fırsatları kaçırmayın.

Kendinizi dengeleyebilirsiniz

Bu transitte kendi içinizde denge kurabilir, kararlı kararlar verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek için adım atabilirsiniz. Şans, iş fırsatları, güçlü kişilerden destek veya kendinizi geliştirdiğiniz birikimler size fayda sağlayabilir.

Toprak grubu burçlar için özel

Bu transitin özellikle toprak grubu burçlar arasında olması, maddi açıdan fırsatlar ve güzel gelişmeler, toprakla ilgili haberler, gayrimenkul, taşınmaz mallar, orta-uzun vadeli yatırımlar gibi konularda olumlu bir süreci işaret eder.