Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Dilan-Engin Polat davada gözgöze gelince ağlamaya başladı! Aylık kazançları sonunda açıklandı

Banu Parlak’ın güzellik merkezine 1 Ekim 2023’te düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık kazancı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 25.04.2024 11:55
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 11:55

Dilan-Engin Polat davada gözgöze gelince ağlamaya başladı! Aylık kazançları sonunda açıklandı

Banu Parlak’ın güzellik merkezine silahla saldırı düzenlenmesinde Dilan-Engin Polat çiftinin azmettirici olduğu dava görüşmeye başladı. 11 sanığın olduğu dava bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde görülürken, duruşmaya tutuklu sanıklardan Sezgin, Engin ve Dilan Polat da katıldı. Dilan Polat, salona girdikten sonra Engin Polat ile göz göze geldiğinde ağlamaya başladı. 

Duruşma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat’ın, azmettirici olarak 8 yıl ceza alması talep edilirken, Dilan ve Engin Polat’ın kızı Nilda Polat ve Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun da izleyici olarak yer aldı. 

Engin Polat’ın mesleği serbest meslekmiş! 

Birden fazla kişiyi silahla tehdit, mala zarar verme suçlarından 8 yıla kadar ceza alması talep edildi. Kimlik tespiti sırasında Engin Polat’a mesleği soruldu. Engin Polat, serbest meslek yaptığını söylerken hakim bunun nasıl bir serbest meslek olduğunu sordu. Polat ise kozmetik şirketleri olduğunu ve aylık gelirinin de 200 bin TL olduğunu aktardı. 

Dilan Polat, eşi Engin Polat ile yan yana gelip el ele tutuşurken, kızı Nilda’ya da dokunmak istedi. Ancak hakim dokunmanın yasak olduğunu söyledi. Dilan Polat “kızım seni çok seviyorum” derken, aylık gelirinin sorulması üzerine 200 bin TL kazandıklarını ifade etti. 

Yürütülen soruşturmanın tamamlandığı aktarılırken, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame de hazırlandı. Dilan-Engin Polat çifti ve Sezgin Polat hakkında ayrı ayrı 8 yıla kadar hapis cezası istenirken Daltonlar çetesinin liderleri firari Barış Boyun, Beratcan ve Batin Can Gökdemir’in de 23’er yıl cezası istendi.