Didim’de dört gün sürecek müzik ve spor şenliği MilyonFest

MilyonFest Didim, 3-6 Eylül'de Tavşanburnu Tabiat Parkı'nda; 48 sanatçı, konserler, CrossFit, Zumba, streetball ve Didim Kitap Günleri ile dört gün sürecek.

Yayın Tarihi: 28.08.2026 09:36
Güncelleme Tarihi: 28.08.2026 09:36

Didim’de dört gün sürecek müzik ve spor şenliği MilyonFest

Festivalin programı ve öne çıkanlar:

Didim Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen MilyonFest Didim, 3-6 Eylül tarihlerinde Tavşanburnu Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilecek. İki sahnede toplam 48 sanatçı yer alacak ve festival alanı konserlerin yanı sıra spor, kültür ve eğlence etkinlikleriyle dört gün boyunca hareketlenecek.

Programda Umut Kuzey, Ayna, Pinhani, Emre Aydın, Göksel, Gazapizm, Ceylan Ertem, Seksendört, Yeni Türkü ve Mavi Gri gibi sevilen isimler sahne alacak. Festivalin Siyah Sahne ve Keşif Sahne program detayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Spor ve kültür etkinlikleri:

MilyonFest Didim sadece müzik odaklı bir program sunmuyor; alanda düzenlenecek MilyonFest Koşusu ve Streetball Turnuvası gibi spor etkinliklerinin yanı sıra CrossFit ve Zumba Workshop oturumları da katılımcılarla buluşacak. Ayrıca Didim Kitap Günleri ile edebiyat ve söyleşi etkinlikleri festivalin kültür ayağını güçlendirecek.

Belediye başkanının daveti:

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay etkinlikle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Didim; denizi, doğası, kültürü ve genç enerjisiyle böyle büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya çok yakışan bir kent. MilyonFest’in müziği, sporu ve farklı etkinlikleri bir araya getiren programıyla Didim’e dört gün boyunca ayrı bir hareket ve heyecan katacağına inanıyorum. Tüm halkımızı, gençlerimizi ve Didim’i ziyaret edecek misafirlerimizi bu güzel festivalin coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyorum"

Tavşanburnu Tabiat Parkı'nın deniz ve doğayla iç içe atmosferinde gerçekleşecek olan MilyonFest Didim, farklı müzik türleri, spor etkinlikleri ve kültür-sanat buluşmalarıyla kente dört gün sürecek bir hareketlilik getirecek.

DİDİM BELEDİYESİ’NİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN MİLYONFEST DİDİM, 3-6 EYLÜL TARİHLERİNDE TAVŞANBURNU...

DİDİM BELEDİYESİ’NİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN MİLYONFEST DİDİM, 3-6 EYLÜL TARİHLERİNDE TAVŞANBURNU TABİAT PARKI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK. İKİ SAHNEDE 48 SANATÇININ YER ALACAĞI FESTİVAL; KONSERLERİN YANI SIRA SPOR, KÜLTÜR VE EĞLENCE ETKİNLİKLERİYLE DÖRT GÜN BOYUNCA DİDİM’E HAREKET KATACAK.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!