Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Didem Arslan'da işlenen Şanlıurfa cinayet olayında flaş gelişme! Hasan Çetin...

Şanlıurfa’da otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu eşi ve 5 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin hakkında ‘cinayet’ iddiası ortaya atıldı. Çetin’in yeniden evlendiği ve kazada kullanılan aracı gelin arabası olarak kullandığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 18:08
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 18:08

Didem Arslan'da işlenen Şanlıurfa cinayet olayında flaş gelişme! Hasan Çetin...

Şanlıurfa’da geçen yıl mayıs ayında meydana gelen ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza, cinayet iddiasıyla yeniden gündeme geldi. Kazada eşi ve 5 çocuğunu kaybeden Hasan Çetin, eşinin ailesinin suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı.

KANALA UÇAN ARAÇTAN TEK KURTULAN OLMUŞTU

Olay, 6 Mayıs 2023 tarihinde Şanlıurfa- Viranşehir karayolunda yaşandı. Hasan Çetin, eşi Özlem (31) ve çocukları Asmin (11), Aysun (9), Ecem (5), İbrahim (4) ve Müslüm’ü (1) alarak misafirlikten dönmeye başladı. Çetin’in kullandığı 31 B 7008 plakalı otomobil, Ulubağ Mahallesi yakınlarında DSİ’ye ait 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu.

didem arslan

Akıntılı suya gömülen araçtan sadece Hasan Çetin kurtuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık, AFAD ve dalgıç polis ekipleri geldi. Ekipler, araçta bulunan anne ve 5 çocuğun cansız bedenlerini çıkardı.

EŞİNİN AİLESİ CİNAYET DEDİ, TELEVİZYONDA YÜZLEŞTİLER

Kazanın ardından ifadesi alınan Hasan Çetin, serbest bırakıldı. Çetin, 8 ay sonra bir televizyon programına katıldı. Programda, ölen eşi Özlem Çetin’in ailesi de vardı. Eşinin ailesi, olayın kaza değil cinayet olduğunu ileri sürdü. Hasan Çetin ise iddiaları yalanladı ve kendisini savundu.

didem arslan

,YENİDEN EVLENDİ, KAZA ARACINI GELİN ARABASI YAPTI

Programda ortaya çıkan bir başka şok edici detay ise Hasan Çetin’in yeniden evlendiği ve kazada kullanılan aracı gelin arabası olarak kullandığı oldu. Bu durum, eşinin ailesini daha da öfkelendirdi. Programın ardından polis, Hasan Çetin’i gözaltına aldı. Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çetin, nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

didem arslan

Şanlıurfa’da Kanala Uçan Araçta Neler Yaşandı?

Şanlıurfa’da kanala uçan araçta, Hasan Çetin’in eşi ve 5 çocuğu hayatını kaybetti. Çetin ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Hasan Çetin Cinayet mi İşledi?

Hasan Çetin hakkında cinayet iddiası ortaya atıldı. Eşinin ailesi, olayın kaza değil cinayet olduğunu ileri sürdü. Çetin ise iddiaları reddetti ve kendisini savundu.

Hasan Çetin Yeniden Evlendi mi?

Hasan Çetin, kazadan 6 ay sonra yeniden evlendi. Çetin, eşi ve 5 çocuğunun öldüğü aracı gelin arabası olarak kullandı.