Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Devlet Bahçeli tepki gösterdi: Gençlik macerası görülmesi gerzekliktir!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın il başkanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitim programı başlarken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli program için basın toplantısı düzenledi.

Yayın Tarihi: 25.05.2024 12:05
Güncelleme Tarihi: 25.05.2024 12:05

Devlet Bahçeli tepki gösterdi: Gençlik macerası görülmesi gerzekliktir!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın eğitim programı kapsamında bugün Kızılcahamam’a gitti. Bugün Kızılcahamam kamp başlarken, MHP lideri Bahçeli bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında Bahçeli, MHP ile ilgili iddialara sert tepki gösterdi. 

Türk gençliğinin istiklal bereketi olduğunu belirterek sözlerine başlayan Bahçeli, MHP Ülkü Gençliğinin Türk gençliğinin özü olduğunu kaydetti. Yarın yaşanacakların bugünün eseri olacağını kaydeden Bahçeli, dünya coğrafyasında birçok uygarlığın varlığını sürdüremediğine dikkat çekti. Ülkü Ocakları’nın kurulduğu günden bu yana çeşitli haksızlıklara maruz kaldığını belirten Bahçeli, her şeyin tanığı olduğunu kaydetti ve şunları ekledi: 

“… Karanlık hedefin odağında Türklük ve Türk milleti yer almaktadır. Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacaktır.”

Ülkü Ocakları’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne dair söylenilen ithamların hepsinin ayaklarının altında olduğunu söyleyen Bahçeli, Ülkü Ocakları’nın iç ve dış mihrakları her mevzide karşıladığını belirtti. Binlerce ülkücü şehit ve gazi olduğuna dikkat çeken Bahçeli, bedelini ödediklerini söyledi. Ülkü Ocakları’nın zoru görünce saklanacakların harcı olmadığını belirten Bahçeli, Ülkücülüğün bir insanın hayatını kapsaması gereken bir inanç olduğunu kaydeden Bahçeli, son olarak şunları ekleyerek sözlerini tamamladı: 

“… Ülkü Ocakları'nın bir gençlik macerası görülmesi gerzekliktir. Milliyetçilik binlerce yıldır varoluşumuzu sağlayan ruhun adıdır. Milliyetçilik devletimizi kuran şuurun adıdır.”