Dere yatağına uçan otomobil ters döndü, sürücü burnu bile kanamadan çıktı

Bursa Yunuseli yolunda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil dere yatağına uçup ters döndü; hurdaya dönen araçtan sürücü burnu bile kanamadan çıktı.

Yayın Tarihi: 01.08.2026 09:22
Güncelleme Tarihi: 01.08.2026 09:40

Dere yatağına uçan otomobil ters döndü, sürücü burnu bile kanamadan çıktı

kaza nasıl gerçekleşti:

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli yolu üzerinde meydana gelen kazada, seyir halindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına savrularak yan yattı. Araç kazanın etkisiyle hurdaya döndü.

Çevredeki vatandaşlar ve kazayı gören gençler hızla yardıma koştu. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, burnu bile kanamadan olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

görgü tanıklarının anlattıkları:

Kazayı görenlerden biri, sürücüye ilk müdahaleyi gençlerin yaptığını belirtti. Olay yerinde çekilen görüntülerde sürücünün, "Biraz süratliydim, kontrolden çıktım" şeklinde konuştuğu görüldü.

yetkililerin müdahalesi ve soruşturma:

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, aracın savrulma nedeninin tespitine yönelik çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

BURSA'DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL, YUNUSELİ YOLUNDA DERE YATAĞINA UÇARAK TERS...

BURSA'DA SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL, YUNUSELİ YOLUNDA DERE YATAĞINA UÇARAK TERS DÖNDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!