Denizli'yi başarıyla temsil ettiler
İzmir'de düzenlenen Türkiye Masterler Pist Şampiyonası'nda Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcuları toplam 9 madalya kazanarak organizasyona damga vurdu. Şampiyona, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından 11-12 Temmuz tarihlerinde İzmir Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda merhum atlet Murat Akman anısına gerçekleştirildi.
Şampiyonada atma, atlama ve koşu branşlarında mücadele eden toplam 294 master sporcu yarıştı ve bazı disiplinlerde Türkiye rekorları kırıldı.
Çetin Çağatay
65 yaş kategorisinde hem antrenör hem sporcu olarak yarışan Çetin Çağatay, 400 metre, 300 metre engelli ve 4x100 metre bayrak yarışlarında Türkiye şampiyonu olarak üç altın madalya kazandı. Ayrıca 200 metrede Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Mahir Akbaba
45 yaş kategorisinde yarışan Mahir Akbaba, 400 metrede Türkiye şampiyonluğunu elde ederek altın madalyaya uzandı. 4x100 metre bayrak yarışında ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya aldı.
İsmail Aktaş
35 yaş kategorisinde mücadele eden İsmail Aktaş, 4x400 metre bayrak yarışında Türkiye şampiyonu olarak altın madalyaya uzandı. Aktaş ayrıca 4x100 metre bayrak yarışında gümüş, 200 metrede ise bronz madalya kazanarak şampiyonayı üç madalya ile tamamladı.
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü sporcuları, 4 altın, 3 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 9 madalya ile Türkiye Masterler Pist Şampiyonası'nda öne çıktı ve Denizli'nin atletizmdeki yükselişini bir kez daha ortaya koydu.
İZMİR’DE DÜZENLENEN TÜRKİYE MASTERLER PİST ŞAMPİYONASI’NDA DENİZLİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KULÜBÜ SPORCULARI TOPLAM 9 MADALYA KAZANARAK ORGANİZASYONA DAMGA VURDU. ANTRENÖR ÇETİN ÇAĞATAY İLE SPORCULAR MAHİR AKBABA VE İSMAİL AKTAŞ, FARKLI BRANŞLARDA ELDE ETTİKLERİ DERECELERLE DENİZLİ’Yİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ.