Denizli İdman Yurdu'ndan kentte buluşma çağrısı: maça ücretsiz giriş

Denizli İdman Yurdu, 13 Eylül 2026 Pazar 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda Bursa Yıldırımspor maçına ücretsiz girişle kenti tribüne çağırdı.

Yayın Tarihi: 12.09.2026 14:09
Güncelleme Tarihi: 12.09.2026 14:09

Denizli İdman Yurdu'ndan kentte buluşma çağrısı: maça ücretsiz giriş

Denizli İdman Yurdu taraftarlarına açık çağrı

Nesine 3. Lig'de mücadele eden Denizli İdman Yurdu Spor Kulübü, Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı lig maçında tüm kenti tribüne davet etti. Kulübün duyurusunda, kentin takımına destek vermesi çağrısı yapıldı.

maç ve giriş bilgileri:

Karşılaşma 13 Eylül 2026 Pazar günü saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Kulüp, mücadeleye katılımı kolaylaştırmak amacıyla girişlerin ücretsiz olacağını bildirdi.

takıma destek çağrısı:

Duyuruda, şehrin takımı için tribün desteğinin büyük önem taşıdığı vurgulandı ve tüm Denizli halkı takımlarını yalnız bırakmamaya davet edildi. Kulüp yetkilileri, yoğun ve coşkulu bir seyirci desteğinin oyunculara moral sağlayacağını belirtti.

Organizasyonun hedefi, hem maç atmosferini güçlendirmek hem de yerel taraftarların takımla bağını pekiştirmek. Denizli İdman Yurdu yönetimi, tüm futbolseverleri maça davet ederek birlik mesajı verdi.

NESİNE 3. LİG’DE MÜCADELE EDEN DENİZLİ İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ, BURSA YILDIRIMSPOR MAÇI ÖNCESİNDE...

NESİNE 3. LİG’DE MÜCADELE EDEN DENİZLİ İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ, BURSA YILDIRIMSPOR MAÇI ÖNCESİNDE TÜM DENİZLİ HALKINI TRİBÜNLERE DAVET ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!