Denizli'de kuvvetli fırtına: Necati ve Saykolar üyesi Barış Şanlısoy'un çim halısı uçtu

Denizli'deki kuvvetli fırtına sırasında Necati ve Saykolar'ın bas gitaristi Barış Şanlısoy'un bahçesindeki çim halı uçtu; görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 28.03.2026 21:41
Güncelleme Tarihi: 28.03.2026 21:46

Denizli'de kuvvetli fırtına: Necati ve Saykolar üyesi Barış Şanlısoy'un çim halısı uçtu

Denizli'de kuvvetli fırtına: Necati ve Saykolar üyesi Barış Şanlısoy'un çim halısı uçtu

Olay ve kent genelinde etkiler

Denizli'de gün boyu etkili olan fırtına, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli fırtına uyarısını takiben kent genelinde çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara yol açtı. Zaman zaman kuvvetini artıran rüzgâr, yaşamı ve günlük akışı etkiledi.

Müzisyenin paylaşımı ve görüntüler

Mağduriyet yaşayanlar arasında Necati ve Saykolar grubunun bas gitaristi Barış Şanlısoy da yer aldı. Şanlısoy, bahçesine serdiği çim halının fırtınada uçtuğu anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında kısa not olarak "Kim nazar etti bizim bahçeyi" ifadesini kullandı.

Şanlısoy, Denizli'de bu şiddette bir fırtınayı daha önce yaşamadığını belirterek paylaşımında şu ifadeleri paylaştı: "Haftalarca uğraş, didin. Kim nazar etti ulen bizim bahçeyi? Not: Denizli benim bu yaşıma kadar görmediğim bir şiddetle fırtına ile yıkılıyor şu anda. Buna da şükür diyelim. Halıcı arkadaşlar fırtına geçince eski haline getirecekler. Herkese geçmiş olsun".

Şanlısoy'un paylaştığı görüntüler, fırtınanın yerel düzeyde yol açtığı olumsuz etkileri ve kısa süreli maddi hasar olasılığını gözler önüne serdi.

DENİZLİ’DE GÜN BOYU ETKİLİ OLAN FIRTINA KENTTE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. ŞİDDETLİ FIRTINA NECATİ VE...

DENİZLİ’DE GÜN BOYU ETKİLİ OLAN FIRTINA KENTTE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. ŞİDDETLİ FIRTINA NECATİ VE SAYKOLAR GRUBUNUN BAS GİTARİSTİ BARIŞ ŞANLISOY’UN KENDİ EMEĞİ İLE SERDİĞİ ÇİM HALIYI DA UÇURDU. SOSYAL MEDYA HESABINDAN HEM YAPIM AŞAMASINI HEM DE FIRTINA UÇMA ANLARINI PAYLAŞAN ŞANLISOY, ‘KİM NAZAR ETTİ BİZİM BAHÇEYİ’ NOTUYLA PAYLAŞTI.

DENİZLİ’DE GÜN BOYU ETKİLİ OLAN FIRTINA KENTTE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ. ŞİDDETLİ FIRTINA NECATİ VE...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.