Denizli'de kontrolden çıkan otomobil refüjde takla attı; sürücü hafif yaralandı

Denizli-Manisa karayolunun Acısu mevkiinde kontrolden çıkan 33 ANV 149 plakalı otomobil orta refüje çarpıp takla attı; sürücü S.K. hafif yaralandı.

Yayın Tarihi: 23.09.2026 17:03
Güncelleme Tarihi: 23.09.2026 17:03

Denizli'de kontrolden çıkan otomobil refüjde takla attı; sürücü hafif yaralandı

Denizli-Manisa karayolunda kaza

Denizli’nin Buldan ilçesinde Acısu bölgesinde meydana gelen kazada bir otomobil orta refüje çarparak ters döndü. Olayda sürücü hafif sıyrıklarla yaralandı, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayın gelişimi

Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametine seyir halinde olan sürücü S.K. yönetimindeki 33 ANV 149 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç kontrolden çıkarak orta refüje çarptı ve çarpmanın etkisiyle takla atıp ters döndü. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi.

Müdahale ve soruşturma

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Hafif sıyrıklarla yaralanan sürücü S.K., ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin yapılan incelemenin devam ettiğini belirtti. Yol güvenliği ve benzer kazaların önlenmesi açısından bölgedeki trafik akışının da yakından takip edildiği kaydedildi.

DENİZLİ-MANİSA KARAYOLUNUN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK ORTA REFÜJE ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA...

DENİZLİ-MANİSA KARAYOLUNUN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDEREK ORTA REFÜJE ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.