Denizli'de 1 milyon 464 bin TL değerindeki senetlerle yakalanan şüpheli tutuklandı
DENİZLİ (İHA) – Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, tefecilik yaptığı iddia edilen bir şüpheli yakalandı.
Operasyon ve ele geçirilen deliller
Ekiplerin şüphelinin ikametinde yaptığı aramada çok sayıda silah, mühimmat ve finansal belgeye ulaşıldı. Aramada 6 adet ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 1 adet pompalı tüfek, 191 adet değişik çaplarda tabanca fişeği, 30 adet pompalı tüfeğe ait tüfek kartuşu, 9 adet, toplam 1 milyon 464 bin TL tutarında değerli senet ile 46 adet üzeri boş senet koçanları ele geçirildi.
Adli süreç
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli, üzerindeki deliller doğrultusunda "Tefecilik" ve "Silah ve Mühimmat Ticareti Yapmak" suçlarından tutuklandı ve cezaevine teslim edildi.
DENİZLİ’DE POLİS EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 1 MİLYON 464 BİN LİRA DEĞERİNDE SENETLE YAKALANAN ŞÜPHELİ, TEFECİLİK YAPTIĞI İDDİASIYLA TUTUKLANDI.