Deniz Türüç: "Şu anki durum bize yakışmıyor" — Konyaspor, Gaziantep FK maçı öncesi değerlendirme

Deniz Türüç, Gaziantep FK maçı öncesi Konyaspor'un mevcut durumunun yakışmadığını belirterek en kısa sürede toparlanacaklarını ve ilk 10'u hedeflediklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 23.01.2026 16:57
Güncelleme Tarihi: 23.01.2026 17:07

Deniz Türüç: "Şu anki durum bize yakışmıyor" — Konyaspor, Gaziantep FK maçı öncesi değerlendirme

Konyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp taktik çalışmayla tamamlandı.

Antrenmanda öne çıkanlar

Yeşil-beyazlı ekip antrenmanı koşu, ısınma ve taktik odaklı çalışmalarla tamamladı. Hazırlıklar saha içi yerleşim ve maç ritmi üzerine yoğunlaştı.

Deniz Türüç'ün değerlendirmesi

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Deniz Türüç, önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayarak, "Kazanmak istiyoruz, bir çıkışa ihtiyacımız var."

Türüç sözlerine şöyle devam etti: "Ben başka takımlarda oynarken, Konyaspor’un ne kadar büyük bir camia, ne kadar güzel bir şehir olduğunu hissettim. Dolayısıyla şu anki durum bize yakışmıyor ama en kısa sürede bunun üstesinden geleceğimizi biliyorum."

Deneyimli oyuncu, kulübün altyapı ve organizasyonel imkanlarına dikkat çekerek, "Hem hoca, hem ekip ve yönetim, hem de oyuncu grubu olarak Türkiye liginin en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Konyaspor hem tesis olarak, hem saha olarak imkanlar çok iyi."

Gelecek hedefleri hakkında da konuşan Türüç, "Şimdiki hedefimiz ilk 10’a girmek, ondan sonra da yeni hedefler konulacaktır" ifadelerini kullandı.

Kısa değerlendirme

Türüç'ün açıklamaları, hem kulübün sunduğu altyapı olanaklarına vurgu yapıyor hem de saha sonuçlarına dair acil bir toparlanma beklentisini ortaya koyuyor. Oyuncunun hedefe yönelik mesajı, Konyaspor yönetimi, teknik ekip ve oyuncu grubunun ortak bir yönelim içinde olduğunu işaret ediyor.

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 19. HAFTASINDA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ...

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 19. HAFTASINDA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ MAÇININ HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

KONYASPOR, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 19. HAFTASINDA DEPLASMANDA OYNAYACAĞI GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!