demirtaş sakarya kapalı pazarı açılışa hazırlanıyor

Osmangazi Belediyesi'nin 2.550,55 m2'lik Demirtaş Sakarya kapalı pazar alanı tamamlandı; 660 ton asfaltla çevre yolları yenilendi. Açılış 4 Kasım Çarşamba 11.00'de.

Yayın Tarihi: 02.11.2026 15:29
Güncelleme Tarihi: 02.11.2026 15:29

demirtaş sakarya kapalı pazarı açılışa hazırlanıyor

demirtaş sakarya kapalı pazar alanı hizmete hazırlanıyor

Osmangazi Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen yatırımlarına bir yenisini ekledi. Demirtaş Sakarya Mahallesi'ne kazandırılan kapalı pazar alanının inşası tamamlandı ve çevresindeki imar yolları asfaltlanarak yenilendi. Proje, mahallede alışveriş koşullarını iyileştirmenin yanı sıra ulaşım altyapısına da katkı sağlayacak.

altyapı ve ulaşım çalışmaları:

Kapalı pazar alanı 2.550,55 metrekare olarak düzenlendi. Erişimi sağlayan yol güzergahında toplam 450 metrelik alanda, 660 ton asfalt malzemesi kullanılarak kaplama imalatı tamamlandı. Bu çalışmalar, pazarın çevresindeki ulaşım güvenliğini artırırken günlük kullanım konforunu da yükseltiyor.

belediye hedefi ve açılış daveti:

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın projeyi mahalle ihtiyaçlarına yönelik kalıcı bir hizmet olarak tanımladı ve açılış törenine ilişkin bilgi verdi. Başkan Aydın, Demirtaş Sakarya Mahallemize kazandırdığımız kapalı pazar alanımızla hem hemşehrilerimize modern ve konforlu bir alışveriş ortamı sunuyor hem de esnafımıza daha iyi şartlarda hizmet verme imkanı sağlıyoruz. Çevresindeki yolları da yenileyerek mahallemizin ulaşım altyapısını güçlendirdik. 4 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de YENİ Parti Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz açılış törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Bu güzel yatırımın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.

Açılışın ardından yeni pazar alanı hem yerel esnafın daha iyi şartlarda faaliyet göstermesine hem de mahalle sakinlerinin daha sağlıklı ve konforlu koşullarda alışveriş yapmasına olanak tanıyacak. Belediye yetkilileri, benzer ihtiyaç odaklı yatırımların Osmangazi genelinde sürdürülmeye devam edeceğini belirtiyor.

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA HAYATA GEÇİRDİĞİ YATIRIMLARLA VATANDAŞLARIN YAŞAM...

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA HAYATA GEÇİRDİĞİ YATIRIMLARLA VATANDAŞLARIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYA VE MAHALLELERİN İHTİYAÇLARINA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR. BU KAPSAMDA DEMİRTAŞ SAKARYA MAHALLESİ’NE KAZANDIRILAN KAPALI PAZAR ALANININ YAPIMI TAMAMLANIRKEN, ÇEVRESİNDEKİ ULAŞIM YOLLARI DA ASFALTLANARAK YENİLENDİ. BÖLGEYE ÖNEMLİ BİR DEĞER KATACAK PROJE, AÇILIŞININ ARDINDAN VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.