Demirci'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri
Manisa'nın Demirci ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Belediye Başkanı Erkan Kara ilçedeki rehabilitasyon merkezlerini ve engelli vatandaşların evlerini ziyaret etti.
Ziyaretlerin ayrıntıları
Başkan Kara'ya Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gül eşlik etti. Heyet, Dr. Mehmet Akarsu Mahallesinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek sınıflarda eğitim alan öğrencilerle görüştü.
Başkan Kara, sınıflardaki öğrencileri tek tek ziyaret ederek gün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Engellileri toplumun bir parçası olarak gördüklerini ve sahip çıkmaya devam ettiklerini belirten Başkan Erkan Kara, "Engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için verilen eğitimler çok önemli. Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan çocuklarımız hayata tutmak için mücadele ediyorlar."
Ev ziyaretleri
Ziyaretler kapsamında Başkan Kara, Hacı Hamza Mahallesi ve Secaattin Mahallesi'nde ikamet eden engelli gençleri de evlerinde ziyaret etti.
MANİSA'NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BELEDİYE BAŞKANI ERKAN KARA İLÇEDEKİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİ VE ENGELLİ VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ.