Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

DeLorean'ın tasarımcısına göre Cybertruck, 'otomobillerin Picasso'su'!

DeLorean tasarımcısı Giorgetto Giugiaro, Cybertruck’ın 'otomobillerin Picasso'su' olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 14:09
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 14:09

DeLorean'ın tasarımcısına göre Cybertruck, 'otomobillerin Picasso'su'!

İtalyan tasarım efsanesi Giorgetto Giugiaro, Tesla'nın Cybertruck'ının bir başyapıt olduğunu düşündüğünü belirtti. Kült haline gelen DeLorean aracını tasarlayan Giugiaro, Cybertruck'ı "otomobillerin Picasso'su" olarak adlandırdı.

İtalyan la Repubblica gazetesine konuşan Delorean tasarımcısı Cybertruck hakkında övgüler yağdırdı. Giugiaro aracın son derece başarılı olmasını beklediğini çünkü insanların öne çıkmak istediğini aktardı.

Tesla'nın Cybertruck'ı Giugiaro'nun DeLorean'ından bu yana üretilen ilk paslanmaz çelik araç olmasıyla dikkat çekiyor. "Geleceğe Dönüş" film serisinde yer alan DeLorean, 80'li yıllarda piyasaya çıkmıştı. Giugiaro Cybertruck için, "Uyum ve mükemmellik arayışını değil, duygu ve sağlamlık arayışını temsil ediyor" ifadelerini kullandı.

 

DELOREAN, CYBERTRUCK'A İLHAM OLMUŞTU

Bu Giugiaro'nun Cybertruck'a övgüler yağdırdığı ilk sefer değil. Geçen ay verdiği bir röportajda kamyonun alıcılar tarafından çok beğenileceğini söylemişti. Giugiaro, Cybertruckhakkında, "Herkes kendini farklılaştırmak istiyor. Bu bir pazar gerekliliği ve Cybertruck kesinlikle başarılı olacak, bundan eminim. Hayranlarını bulacağına inanıyorum" demişti.

Giugiaro'dan gelen güvenoyunun muhtemelen Tesla'yı ve CEO'su Elon Musk'ı çok mutlu edeceği düşünülüyor. Walter Isaacson'un Musk biyografisine göre Giugiaro'nun DeLorean'ı Cybertruck'ın tasarımına ilham veren araçlardan biriydi.