Datça'da iddiaya göre fren yerine gaza basan sürücü iş yerine daldı

Muğla'nın Datça ilçesinde fren yerine gaza basıldığı iddia edilen sürücünün iş yerine girdiği kazada yaralanan olmazken, iş yerinde maddi hasar oluştu.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 22:31
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 22:31

Datça'da iddiaya göre fren yerine gaza basan sürücü iş yerine daldı

Datça'da iddiaya göre fren yerine gaza basan sürücü iş yerine daldı

Kazada yaralanan olmadı, iş yerinde maddi hasar oluştu

Muğla'nın Datça ilçesinde, iddiaya göre sürücünün fren yerine gaza basması sonucu bir otomobilin iş yerine daldığı bildirildi.

Kaza, Doktor Turgut Dündar Caddesi'nde meydana geldi. B.K. (25) yönetimindeki 48 R 6233 plakalı otomobilin, iddiaya göre kontrolden çıkarak iş yerine girdiği aktarıldı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri sürücüyü kontrol amaçlı Datça Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kazada yaralanan olmadığı; iş yerinin vitrin camlarının kırılması sonucu maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MUĞLA'NIN DATÇA İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE FREN YERİNE GAZA BASAN SÜRÜCÜ İŞ YERİNE DALARKEN, KAZADA...

MUĞLA'NIN DATÇA İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE FREN YERİNE GAZA BASAN SÜRÜCÜ İŞ YERİNE DALARKEN, KAZADA ŞANS ESERİ KİMSE YARALANMADI.

MUĞLA'NIN DATÇA İLÇESİNDE İDDİAYA GÖRE FREN YERİNE GAZA BASAN SÜRÜCÜ İŞ YERİNE DALARKEN, KAZADA...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.