KİGEM yeni eğitim dönemine başlıyor
Darıca Belediyesi bünyesindeki Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Kişisel Gelişim ve El Sanatları (KİGEM) kurslarında yeni dönem için kayıtlar alınmaya başladı. Merkezler, kadınların kişisel ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli programlar sunacak.
Kurslarda öne çıkan branşlar:
Yeni dönemde merkezlerde sepet örücülüğü, ipten çanta ve cüzdan yapımı, makrome, amigurumi ve kağıt rafya gibi el sanatları atölyelerinin yanı sıra farklı kişisel gelişim alanlarında eğitimler verilecek. Kurslar hem hobi hem de üretime yönelik beceriler kazandırmayı hedefliyor.
kayıt ve katılım bilgileri:
Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar kayıt işlemlerini mahallelerde bulunan KİGEM binalarından yüz yüze gerçekleştirebilecek. Belediye, kayıt sürecinin herkes için erişilebilir olmasına önem verildiğini belirtiyor.
belediyenin hedefi:
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kadınların sosyal hayatta daha aktif yer almasının ve kendilerini geliştirebilecekleri alanlara sahip olmasının önemine vurgu yaptı. Bıyık, "Darıca’da her vatandaşımızın kendisini geliştirebileceği, yeni beceriler kazanabileceği ve üreterek hayatına değer katabileceği imkanlar oluşturuyoruz. KİGEM kurslarımızla hem öğrenmeye hem üretmeye hem de sosyal hayata katkı sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
DARICA'DA KADINLARA YÖNELİK DÜZENLENEN KİŞİSEL GELİŞİM VE EL SANATLARI (KİGEM) KURSLARINDA YENİ EĞİTİM DÖNEMİ KAYITLARI ALINMAYA BAŞLANDI.