Darıca'da Regaip Kandili dolayısıyla lokma ikramı gerçekleştirildi
Darıca Belediyesi tarafından Emek Mahallesi'ndeki Destebaşı Camisi'nde düzenlenen programın ardından Regaip Kandili nedeniyle vatandaşlara lokma dağıtımı yapıldı. Etkinlik, mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinlik detayları
Program sonrası gerçekleştirilen ikramda, belediye yetkilileriyle birlikte katılım sağlayan vatandaşlara lokma sunuldu. Dağıtım, program akışına uygun şekilde ve yerel toplulukla etkileşim içinde yapıldı.
Başkan Muzaffer Bıyık'ın mesajı
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da etkinliğe katılarak vatandaşlarla sohbet etti ve kandillerini kutladı. Bıyık, kandillerin birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu vurguladı; gecenin dayanışmayı güçlendirmesini temenni ederek vatandaşlara lokma ikram etti.
Yerel düzeyde düzenlenen bu tür etkinlikler, toplumsal bağları güçlendirme ve komşuluk ilişkilerini canlı tutma açısından önem taşıyor. Darıca'daki program da bu çerçevede yürütüldü ve katılımcılar arasında sıcak bir paylaşım ortamı oluşturuldu.
DARICA'DA REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA VATANDAŞLARA LOKMA DAĞITILDI.