Darende'de Üç Gün Sürecek Anneler Günü Şenliği Başladı
Darende Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü Şenliği, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde başladı. Malatya'nın Darende ilçesinde düzenlenen etkinlik 3 gün sürecek.
Etkinlik ve sergiler
Belediye tarafından organize edilen şenlikte, ilçenin maharetli kadınları tarafından hazırlanan el emeği ürünler, yöresel lezzetler ve hediyelik eşyalar vatandaşlarla buluşuyor. Şenlik alanında kurulan stantlarda yöresel yemeklerden el sanatlarına, süs eşyalarından çiçek çeşitlerine kadar birçok ürün sergileniyor.
Vatandaşlar hem alışveriş yapma hem de üretici kadınlara destek olma fırsatı buluyor. Etkinlik, kadın emeğini ve üretimini ön plana çıkarması nedeniyle ilçe halkından büyük ilgi görüyor.
Belediye Başkanı'nın açıklaması
Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt şöyle dedi: "Annelerimiz; sevgisi, fedakârlığı ve emeğiyle toplumumuzun en kıymetli değerleridir. Bu anlamlı organizasyonla hem Anneler Günü’nü kutlamak hem de üretken hanımlarımıza destek olmak istedik. Tüm hemşehrilerimizi şenliğimize davet ediyoruz"
DARENDE BELEDİYE BAŞKANI ALİCAN BOZKURT KONUŞMASI