Darende'de bacağı kırılan 76 yaşındaki H.Ö. ambulans helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi

Darende'de bacağı kırılan 76 yaşındaki H.Ö., ilk müdahale sonrası durumu ciddi olduğu için ambulans helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Yayın Tarihi: 08.06.2026 19:03
Güncelleme Tarihi: 08.06.2026 19:07

Darende'de bacağı kırılan 76 yaşındaki H.Ö. ambulans helikopterle Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi

Darende'de bacağı kırılan 76 yaşındaki hasta ambulans helikopterle sevk edildi

İlk müdahale Darende Devlet Hastanesi'nde yapıldı, hastanın tedavisi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde sürüyor

Malatya'nın Darende ilçesinde bacağı kırılan 76 yaşındaki H.Ö.'ye ilk müdahale Darende Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Hastanın durumunun ciddi olması üzerine sağlık ekipleri ambulans helikopter talep etti. Kısa sürede ilçeye ulaşan hava ambulansı, hastayı alarak nakletti.

Hastanın sevki, tedavi sürecinin hızlandırılması amacıyla gerçekleştirildi. Sevk edilen hasta, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı ve tedavisi hastanede sürüyor.

BACAĞI KIRILAN YAŞLI ADAM AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK EDİLDİ

BACAĞI KIRILAN YAŞLI ADAM AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK EDİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.