Daniel Day-Lewis'in Filmi Park Cezasıyla Gündemde

Daniel Day-Lewis ve Sean Bean'in yeni filminin çekimleri sırasında araçlara kesilen park cezaları gündeme geldi.

Yayın Tarihi: 05.10.2024 21:33
Güncelleme Tarihi: 05.10.2024 21:33

Daniel Day-Lewis'in Filmi Park Cezasıyla Gündemde

Daniel Day-Lewis'in Yeni Projesinde Park Ceza Krizi

Oscar ödüllü aktör Daniel Day-Lewis ile Sean Bean’in başrollerini paylaştığı yeni filmin çekimleri, beklenmedik bir sürprizle kesintiye uğradı. Filmin sahnelerinde kullanılan araçlara, trafik polisleri tarafından park cezası uygulandı.

Film Projesi ve Çekim Mekanı

Ünlü oyuncuların oynadığı Anemone adlı filmin çekimlerine, İngiltere’nin Chester kentindeki Handbridge bölgesinde başlandığı bildirildi. Filmin senaryosunu ise Daniel Day-Lewis ve 26 yaşındaki oğlu Ronan kaleme aldı.

Park Problemi ve Belediye Açıklaması

Cheshire West ve Chester Belediyesi, film ekibinin araçlarını yol kenarına park etmelerine izin vermedi. Yoldan geçenler tarafından çekilen görüntülerde, trafik görevlilerinin yol kenarına park etmiş araçlara ceza kestiği görüldü.

Matt Carter, Handbridge bölgesinin meclis üyesi, yaptığı açıklamada, belediyeden bu konuda bilgi aldığını ancak yetkinin karayollarında olduğunu öğrendiğini ifade etti.

Daniel Day-Lewis'in Dönüşü

Bu film, Daniel Day-Lewis'in 2017 yılında oyunculuğu bıraktıktan sonraki ilk uzun metrajlı projesi olacak. Ünlü oyuncunun geri dönüşü, sinema severler tarafından büyük merakla bekleniliyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı