Erzurumspor çalışmalarına yeniden başladı
Milli ara nedeniyle verilen 5 günlük izin sona erdi ve mavi-beyazlı ekip bugün antrenmanlarla hazırlıklara geri döndü. Takım, ara öncesinde sahasında oynadığı lig maçında Samsunspor’u 1-0 mağlup ederek moralli bir şekilde lige ara vermişti.
Antrenmanda neler yapıldı:
Teknik direktör Serkan Özbalta yönetimindeki idman, ısınma çalışması ile başladı. Isınmanın ardından oyuncuların saha içi organizasyonlarını ve maç taktiğini geliştirmeye yönelik taktik çalışma yapıldı. Antrenman, kulübün resmi tesislerinde ve planlı bir program çerçevesinde gerçekleştirildi.
Kadro ve hazırlık durumu:
Erzurumspor kamp kadrosunda eksik oyuncu bulunmuyor; bu da teknik heyete, önümüzdeki antrenmanlarda tam bir oyuncu havuzuyla çalışma imkânı sağlıyor. İdmanlar, takımın fiziksel ve taktiksel seviyesini korumaya yönelik sürdürülecek.
Takım saat 16.30'da Erzurumspor Tesisleri’nde yapılan antrenmanda bir araya geldi ve önümüzdeki maçlara yönelik hazırlıkları yoğunlaşmadan devam ettirecek.
ERZURUMSPOR FK’DA MİLLİ ARA NEDENİYLE VERİLEN 5 GÜNLÜK İZİN SONA ERERKEN, MAVİ-BEYAZLI EKİP BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLADI.