D100'te kontrolden çıkan otomobil su kanalına düştü: iki ölü, dört yaralı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D100 kara yolunda sürücünün kontrolünü kaybettiği Opel su kanalına çarptı; iki kişi öldü, dört kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 02.08.2026 19:27
Güncelleme Tarihi: 02.08.2026 19:42

D100'te kontrolden çıkan otomobil su kanalına düştü: iki ölü, dört yaralı

kaza ayrıntıları

Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 kara yolu Karşıyaka Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda 34 FLB 192 plakalı Opel marka otomobil su kanalına çarptı. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan N.Ö. ve E.Ö. hayatını kaybederken, araçta bulunan diğer kişiler yaralandı.

yaralıların kurtarılması ve sağlık müdahalesi:

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçta sıkışan yaralılar kurtarıldı; sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren N.Ö. ve E.Ö.'nün cenazeleri morga götürüldü.

soruşturma başlatıldı:

Kazayla ilgili olarak jandarma ve polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

KASTAMONU'NUN TOSYA İLÇESİ D100 KARAYOLUNDA OTOMOBİLİN SU KANALINA ÇARPMASI NETİCESİNDE MEYDANA...

KASTAMONU'NUN TOSYA İLÇESİ D100 KARAYOLUNDA OTOMOBİLİN SU KANALINA ÇARPMASI NETİCESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, 4 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.