DOLAR
42,69 -0,01%
EURO
50,14 -0,04%
ALTIN
5.933,78 -0,61%
BITCOIN
3.821.575,39 -0,97%

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Mutfağa Dair İddialara DMM'den Yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, bazı görüntülerin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ait olduğu iddialarını yalanladı.

Yayın Tarihi: 26.12.2024 17:56
Güncelleme Tarihi: 26.12.2024 17:56

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Mutfağa Dair İddialara DMM'den Yalanlama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medya platformlarında yayımlanan ve "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki mutfağa ait olduğu" iddia edilen görüntülerle ilgili bir açıklama yaptı.

DMM, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, söz konusu görüntülerin Pakistanlı bir içerik üreticisi tarafından sosyal medyada "Suudi düğün yemeği büfesi" başlığıyla paylaşıldığını ve Türkiye ile bir bağlantısının olmadığı bilgisini verdi.

Açıklamada ayrıca, "Görüntülerden alınan bir bölümün ses eklenerek manipülasyon amaçlı kullanıldığı belirlenmiştir. Kamuoyunu manipüle etmeye yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz," denildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı