Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Erdoğan, Zelenskiy'i giriş kapısında karşıladı ve her iki lider Türk ve Ukrayna bayrakları önünde fotoğraf çektirdi.
Görüşmenin, basına kapalı olarak gerçekleşti ve burada Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı. İkili görüşmenin ardından heyetler arası çalışma yemeğine geçileceği bildirildi.
Erdoğan ve Zelenskiy'nin görüşmesinde, Rusya-Ukrayna Savaşı bağlamında son gelişmelerin tüm yönleriyle ele alınması beklenirken, Erdoğan'ın Türkiye'nin ateşkes ve barış müzakerelerinin hemen başlamasına yönelik yaklaşımını da vurgulaması öngörülüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bir araya geldi.