DOLAR
42,7 -0,01%
EURO
50,22 -0,07%
ALTIN
5.918,75 -0,19%
BITCOIN
3.738.630,68 -1,99%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel Dönüşümde Belediyelerin Umursamazlığına Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm sürecindeki yavaşlığa belediyelerin umursamazlığını neden gösterdi.

Yayın Tarihi: 30.03.2025 07:09
Güncelleme Tarihi: 30.03.2025 07:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel Dönüşümde Belediyelerin Umursamazlığına Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kentsel Dönüşüm Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm projelerinin yavaş ilerlediğini vurguladı. Erdoğan, hükümet olarak gerekli planlamaları yaptıklarını, ancak belediyelerin umursamazlıkları nedeniyle hedeflenen hızda dönüşüm gerçekleştiremediklerini ifade etti.

Belediyelerin Rolü

Konuşmasında, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesi için yerel yönetimlerin de aktif bir rol oynaması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, bu konudaki duyarlılığın artırılmasının önemine değindi. Belediyelerin görevlerini yerine getirmemesi durumunda, projelerin zamanında tamamlanmasının mümkün olmayacağına dikkat çekti.

Gelecek Vizyonu

Erdoğan, Türkiye'nin kentsel dönüşümle modern ve sürdürülebilir şehirler yaratma hedefini sürdüreceğini, bu süreçte iş birliğinin gerekli olduğunu vurguladı. Hükümetin şehirlere yapılan yatırımlarda kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı