DOLAR
42,62 -0,14%
EURO
50,06 0,05%
ALTIN
5.870,55 -0,32%
BITCOIN
3.943.535,64 -1,07%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda nihai hedefimiz tek haneli oranlara ulaşmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonda nihai hedefin tek haneli oranlar olduğunu vurguladı ve toplumsal huzura işaret ederek "Gayemiz belli: Artık kan akmasın. Ocaklara ateş düşmesin. Yürekler dağlanmasın" dedi.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 15:56
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 15:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda nihai hedefimiz tek haneli oranlara ulaşmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda nihai hedefimiz tek haneli oranlara ulaşmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik hedeflere ilişkin açıklamasında "Enflasyonda nihai hedefimiz olan tek haneli oranlara mutlaka ulaşacağız" ifadelerini kullandı. Konuşmasında ekonomik istikrar vurgusu öne çıktı.

Açıklamanın önemli vurguları

Erdoğan, ekonomik hedefin yanı sıra toplumsal hassasiyetlere de dikkat çekti. "Gayemiz belli: Artık kan akmasın. Ocaklara ateş düşmesin. Yürekler dağlanmasın" sözleriyle huzur ve güven beklentisini dile getirdi.

Bu açıklamalar, enflasyon hedefleriyle sosyal duyarlılık arasındaki bağlantıya işaret eder nitelikte oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, hem ekonomik hedeflere bağlı kararlılığı hem de toplumsal barışa verilen önemi vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Enflasyonda nihai hedefimiz olan tek haneli oranlara mutlaka...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Enflasyonda nihai hedefimiz olan tek haneli oranlara mutlaka ulaşacağız"

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.