DOLAR
42,58 -0,03%
EURO
49,62 -0,04%
ALTIN
5.756,5 -0,3%
BITCOIN
3.845.472,59 0,41%

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in Gazze Katliamlarına Sert Eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki eylemlerini insanlık tarihine bir utanç lekesi olarak nitelendirdi.

Yayın Tarihi: 11.03.2025 20:16
Güncelleme Tarihi: 11.03.2025 20:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in Gazze Katliamlarına Sert Eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çarpıcı Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in 471 gün boyunca Gazze'de gerçekleştirdiği eylemleri sert bir dille eleştirerek, bu olayların insanlık tarihine leke sürdüğünü belirtti.

İsrail'in Eylemleri

Erdoğan, yaptığı açıklamada, “İsrail'in 471 gün boyunca Gazze'de gerçekleştirdiği katliamlar, insanlık tarihine bir utanç lekesi olarak kazınmıştır” ifadelerini kullanarak, uluslararası kamuoyunu bu duruma dikkat çekmeye çağırdı.

Bu sözler, Türkiye'nin Ortadoğu politikası ve insan hakları konusundaki tutumunu bir kez daha gözler önüne serdi. Erdoğan, Gazze’de yaşananları kınarken, uluslararası toplumun daha etkin bir şekilde harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı