Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de: 'Adaylarımızın verdiği her sözün arkasında biz varız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de düzenlenen yerel seçim mitinginde konuşma yapıyor.

Yayın Tarihi: 23.02.2024 17:00
Güncelleme Tarihi: 23.02.2024 21:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de: 'Adaylarımızın verdiği her sözün arkasında biz varız'

Yerel seçim hazırlıkları hızla devam ederken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’de miting düzenledi. 

Düzenlenen mitingde önemli açıklamalar yapan Erdoğan, sözlerine Balıkesir’de vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyerek başladı. “31 Mart’ta sizden mutlaka yüzde 51’in üzerinde bir oy oranıyla Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin yanında yer almanızı bekliyorum” diyen Erdoğan, meydanda 85 bin kişi olduğunu söyledi. 

Mitinge gelinceye kadar Balıkesirli vatandaşlarla yollarda görüşüp bir araya geldiğini söyleyen Erdoğan, yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın adaylarına ve verilen sözlere değindi. Cumhur İttifakı’nın belediye başkanı adaylarının verdiği her sözün arkasında bizzat kendisinin olduğunu söyleyen Erdoğan, ne söz verildiyse yerine getirileceğini vurguladı. 

Enflasyon konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın günlük yaşamındaki sıkıntıları görmezden gelemeyeceklerini vurguladı. Bu kapsamda ekonomide öncelikle istihdam ve üretime odaklandıklarını belirten Cumhurbaşkanı, 6 Şubat depremlerinin yüksek faturasıyla karşı karşıya olunduğunu kaydetti: 

"Enflasyonun yol açtığı maliyetlere ilaveten 6 Şubat depremlerin ekonomimize yüklediği fatura ile karşı karşıyayız. Türkiye hepsi birbirinden zorlu çok sayıda meseleyle aynı anda mücadele etmektir."