Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar'da konuşma yapıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da miting düzenledi.

Yayın Tarihi: 21.02.2024 15:41
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 15:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyonkarahisar'da konuşma yapıyor!

Afyonkarahisar’da düzenlenen bir mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) tepki gösterdi. Adayların yapay zekayla belirlenmesinden dem vuran Erdoğan, Milli Muharip Uçağı KAAN’dan da bahsetti. 

Miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mayıs seçimlerinde Afyonkarahisar’dan Cumhur İttifakı’na yüzde 64’lük oy aldığına dikkat çekti. Bu rekor oy karşısında şükranlarını sunduğunu kaydeden Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için oy istedi. 21 yıllık iktidar sürecinde Cumhuriyet’in 100. Yılında Türkiye Yüzyılı ismini verdiklerini bu süreçte gerçek belediyeciliğe vurgu yaptı. Şehirleri çevreye ve tabiata uygun bir şekilde geliştireceklerini vurgulayan Erdoğan, muhalefetin yapay zeka ile aday belirlemesine tepki gösterdi. 

Demokratik atılımlarla Cumhuriyet’in ilk asrında eksiklikleri telafi ettiklerini vurgulayan Erdoğan ikinci asırda milletin hak ettiği yere çıkacağını kaydetti. Bu kapsamda “gerçek belediyecilik programı ile sizlerin karşısına çıkıyoruz” diyen Erdoğan, yeni nesli uygun altyapıları oluşturmaya yönelteceklerini belirtti. 

Milli Muharip Uçağı KAAN'dan gururla bahseden Erdoğan, Türk mühendisleri tebrik ederek bunun daha bir başlangıç olduğunu ima etti:

"KAAN aynı F-16 gibi. İnsansız uçakları, Akıncı'yı, Kızılelma'yı yaptık. Daha durun bakalım neler gelecek neler?''

Erdoğan’dan seçim vaadi! 

Seçim programı kapsamında çok sayıda hayata dokunacak proje geliştirdiklerini belirten Erdoğan çocuk, yaşlı, genç, engelli ve kadınlar başta olmak üzere hizmetlerin devam edeceğini kaydetti:

“Çocuklarımızı çağın her türlü sapkınlarından koruyacak milli ve manevi değerlerimize uygun nesiller yetiştirecek bir anlayış ile programlarımızı hayata geçireceğiz. Katılımcı, kaliteli ve memnuniyet esaslı bir şekilde şehirlerimizi geleceğe hazırlayacağız. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde milletimizin tercihini gerçek belediyecilikten yana yaparak Türkiye yüzyılı vizyonumuza destek vereceğine inanıyorum.”