Cuiabá'da kırık rögar kapağı: Köpeğini gezdiren kadın kanalizasyona düştü
17 Mayıs gecesi meydana gelen kazada çevredekiler yardım etti, olay kameraya yansıdı
Brezilya'nın Mato Grosso eyaletine bağlı Cuiabá kentinde 17 Mayıs'ta gece saatlerinde meydana gelen olayda, köpeğini gezdiren bir kadın betondan kırılmış rögar kapağının çökmesi sonucu kanalizasyona düştü.
Olayda etkilenen kişi 21 yaşındaki bir kadın olup, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Olay anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kadının düşme sonucu üç dişi kırıldı ve ayak bileği ile vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar oluştu.
Olay, kaldırım ve altyapı güvenliği konusundaki riskleri gündeme taşıdı ve benzer altyapı sorunlarının önlenmesinin önemini vurguladı.
Brezilya'da gece saatlerinde köpeğini gezdiren bir kadın kaldırımda bulunan betondan rögar kapağının kırılması sonucu kanalizasyona düştü.