Çorum FK hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda yoğunlaştırdı

Trendyol Süper Lig ekibi Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde Düzce Topuk Yaylası'nda kamp çalışmalarına başladı; hazırlıklar 6 Ağustos'a kadar sürecek.

Yayın Tarihi: 02.08.2026 22:15
Güncelleme Tarihi: 02.08.2026 22:16

Çorum FK hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda yoğunlaştırdı

Çorum FK hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda yoğunlaştırdı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çorum FK, sezon öncesi hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda sürdürmeye başladı. Kulüp, kamp programını teknik direktör Uğur Uçar yönetiminde yürütüyor.

Kampın seyri:

Kırmızı-siyahlı ekip, sezon hazırlıkları kapsamında daha önce Bolu'da çıktığı üç hazırlık maçıyla etap çalışmalarını tamamladı. Takım, hazırlıkların bir sonraki bölümünü Topuk Yaylası'nda kampa girerek sürdürecek.

Program ve süre:

Kulüpten yapılan açıklamaya göre kamp çalışmaları planlandığı şekilde ilerleyecek ve ekip, Topuk Yaylası'ndaki hazırlıklarını 6 Ağustos'a kadar sürdürecek. Teknik heyet futbolcuların kondisyon ve taktik hazırlıklarına odaklanıyor.

Yapılan hazırlık maçları ve yayla şartları, takımın lig başlangıcına kadar fiziksel ve taktiksel açıdan istenen seviyeye ulaşması amacıyla kurgulandı. Kulüp, kamp süresince performans takibi ve antrenman yoğunluğunu korumayı hedefliyor.

TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN ÇORUM FK, İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA DÜZCE'DEKİ TOPUK...

TRENDYOL SÜPER LİG EKİPLERİNDEN ÇORUM FK, İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA DÜZCE'DEKİ TOPUK YAYLASI'NDA BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.