DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.794.889,48 1,33%

Çorum'da Üç Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı

Çorum'da üç ayrı trafik kazasında toplam 17 kişi yaralandı; yaralılar Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 07.09.2025 21:35
Güncelleme Tarihi: 07.09.2025 21:57

Çorum'da Üç Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı

Çorum'da Üç Trafik Kazasında 17 Kişi Yaralandı

Kazalar Merkez, Bozbağ ve Mecitözü mevkilerinde gerçekleşti

Çorum'da meydana gelen üç ayrı trafik kazasında toplam 17 kişi yaralandı. Kazalar şehir merkezi ile çevre yollarında farklı noktalarda gerçekleşti.

Merkez İnönü Caddesi, Galericiler Sitesi yakınında, Mehmet G. idaresindeki 27 NG 315 plakalı kamyonet ile Selami A. yönetimindeki 19 KA 221 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu sürücüler ile araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı.

Çorum-Ankara kara yolu, Bozbağ köyü kavşağı'nda Necati Ö.'nün kullandığı 19 AT 162 plakalı kamyon ile Şevki A. idaresindeki 35 HA 910 plakalı otomobilin çarpıştığı kazada, otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Mecitözü ilçesi Alören mevkisi'nde Osman A. idaresindeki 34 DJE 347 plakalı otomobilin yoldan çıkarak şarampole devrildiği kazada sürücü ile araçta bulunan aynı aileden 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.

Çorum'da meydana gelen üç trafik kazasında 17 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin...

Çorum'da meydana gelen üç trafik kazasında 17 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.

Çorum'da meydana gelen üç trafik kazasında 17 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı