Olayın Detayları
Çorum'da, boşanmış bir çiftin taraflarından olan 67 yaşındaki Ali Rıza G., eşi Perihan G. ile görüşemediği için shocking bir yola başvurdu. Evinin ve aracının üzerine benzinle dolu olduğunu bildiren bir not bırakıp kendisini evine kilitledi.
Polis Ekipleri Olay Yerinde
Ali Rıza G.'nin aracında ve evinde benzin bulunduğuna dair not sonrası, polis ekipleri hızlıca harekete geçti. 19 BA 120 plakalı aracının üzerinde, eğer eşiyle 3 saat içinde iletişim kuramazsa eylemini gerçekleştireceğini belirten mesaj yer aldı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekipler, caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı.
Zor Bir İkna Süreci
Ali Rıza G., pencereden polislere zaman zaman seslenerek, "Size gelmeyin demedim mi? Beni durduramazsınız!" diye bağırdığı duyuldu. Ancak, yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları neticesinde Ali Rıza G. evden çıkmaya razı oldu.
Gözaltı ve İncelemeler
İkna edildikten sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Ali Rıza G., gerekli işlemler için emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri ise evde ve araçta detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde bir miktar benzin bulundu.
Bu olay, boşanma süreçlerinin stres ve baskı yaratabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Çorum'da, kendisinden ayrılan eşi ile görüşemediği için evini ve arabasını benzinle doldurduğunu belirten not bırakarak kendisini eve kilitleyen kişi, bölgeye sevk edilen polis tarafından ikna edildi.
Çorum'da, kendisinden ayrılan eşi ile görüşemediği için evini ve arabasını benzinle doldurduğunu belirten not bırakarak kendisini eve kilitleyen kişi, bölgeye sevk edilen polis tarafından ikna edildi.