Çorum'da 14-21 Kasım denetimlerinde aranan 5 kişi yakalandı

Çorum'da 14-21 Kasım tarihleri arasında yürütülen 118 denetimde, hakkında yakalama kararı bulunan 5 kişi yakalandı; silah, uyuşturucu ve sentetik ecza ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 21.11.2025 17:13
Güncelleme Tarihi: 21.11.2025 17:13

Çorum'da 14-21 Kasım denetimlerinde aranan 5 kişi yakalandı

Çorum'da 14-21 Kasım denetimlerinde aranan 5 kişi yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 14-21 Kasım tarihleri arasında yürütülen 118 denetim sonucunda, hakkında yakalama kararı bulunan 5 kişi yakalandı.

Denetim kapsamı

Denetimler kapsamında 27 kahvehane, 26 kafe, 25 çay ocağı, 12 oyun salonu ve 11 otopark kontrol edildi. Toplam 3 bin 909 kişinin kimlik sorgusu yapıldı.

Ele geçirilenler

Aramalarda 6 adet ateşli silah, 2 adet kesici alet, 4 şarjör, 49 adet fişek, 165 adet sentetik ecza hapı, 47,23 gram bonzai ve 0,27 gram metamfetamin ele geçirildi.

Trafik denetimleri

Trafik kontrollerinde 2 bin 761 araç incelendi; kural ihlali tespit edilen 1 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi.

ÇORUM’DA POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN 5 KİŞİ...

ÇORUM’DA POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN 5 KİŞİ YAKALANDI.

ÇORUM’DA POLİS EKİPLERİNCE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNAN 5 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.