Çorum 12. Kitap Kültür Günleri ikinci gününde devam etti
Çorum'da düzenlenen 12. Kitap Kültür Günleri ikinci gün programıyla sürdü. Etkinliği Çorum Belediyesi tarafından Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'nde gerçekleştirildi.
Söyleşiler ve imza günü
Gün kapsamında yazarlar okurlarıyla buluştu. Mustafa Arıkoğlu oyun yazarlığı ve tiyatro üzerine, Erem Şentürk Gazze sonrası yeni dünya ve büyük aile konularını ele aldı, Kahraman Tazeoğlu ise narsistlerle yaşamak üzerine konuştu. Söyleşilerin ardından yazarlar imza günü etkinliklerinde okurlarla bir araya geldi.
Kültürel programlar
Programda ayrıca sanatçı Talha Bora Öge türkü ve şiir dinletisi sundu. Etkinlikler 19 Ekim'e kadar yazar buluşmaları, imza günleri ve kültürel programlarla devam edecek.
Çorum'da 12. Kitap Kültür Günleri ikinci gününde çeşitli etkinliklerle devam etti. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksindeki etkinlikte yazar Kahraman Tazeoğlu (fotoğrafta), okurlarıyla buluştu.