Çorlu'da sokaktan aniden çıkan at arabası kaza çıkardı: iki kadın yaralandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sokaktan aniden hızlanan at arabası, hafif ticari araçla çarpıştı; at ve arabada bulunan iki kadın yaralandı, durumları iyi.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 13:26
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 13:34

Çorlu'da sokaktan aniden çıkan at arabası kaza çıkardı: iki kadın yaralandı

kaza nasıl gerçekleşti:

Tekirdağ Çorlu’da Fatih Caddesi üzeri eski Unpaş mevkiinde meydana gelen kazada, sokak arasından bir anda hızlanan at arabası trafiğe çıktı ve Çerkezköy istikametine seyreden hafif ticari araçla çarpıştı. Hafif ticari aracı Ç.P. idare ediyordu.

Çarpmanın etkisiyle at arabası üzerindeki iki kadın ve at yaralandı. Olay yerindeki görgü tanımı ve çevredeki ilk müdahaleler, atın ve arabadaki yolcuların kazadan sonra da araçtan ayrılmakta zorlandığını gösterdi.

yaralıların durumu ve müdahale:

Kaza sonrası at arabasında bulunan K.D. ile G.G. ile at yaralı olarak tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra yaralı iki vatandaşı ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine sevk etti.

Hastanede yapılan ilk tedavi ve kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. At için de müdahale yapıldı ancak hayvana ilişkin tedavi detayları yetkililerce açıklandı.

polis incelemesi sürüyor:

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Kazanın meydana geldiği nokta, çarpışma anının koşulları ve sokaktan aniden çıkan at arabasının neden hızlandığıyla ilgili araştırma yürütülüyor.

Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için sokak aralarına dikkat edilmesi ve hayvanlı ulaşım araçlarının trafikteki güvenliğinin sağlanmasının önemine dikkat çekti.

ÇORLU'DA BİR ANDA HIZLANARAK TRAFİĞE DALAN AT ARABASI, HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE ÇARPIŞTI. OLAYDA İKİ...

ÇORLU'DA BİR ANDA HIZLANARAK TRAFİĞE DALAN AT ARABASI, HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE ÇARPIŞTI. OLAYDA İKİ KADIN YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.