Karaman'da 'Altın Bilekler' basketbol şöleni
Karaman'da düzenlenen organizasyona yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Etkinlik, çocukların spora ve özellikle basketbola olan ilgisini artırmak ile küçük yaşta spor kültürü kazandırma amacıyla planlandı. Organizasyon, Karaman İl Özel İdaresi Spor İşleri Müdürlüğü ile Karaman Akademi Basketbol Spor Kulübü iş birliğinde hayata geçirildi.
etkinliğin yapıldığı alan ve düzeni:
Şölen, Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Katılımcılar sahada kısa basketbol müsabakalarına katıldı, farklı sportif oyun ve yarışmalarda hünerlerini sergiledi. Organizasyon boyunca çocukların saha içi deneyimini artırmaya yönelik mini eğitim ve uygulamalara da yer verildi.
katılımcılar, hediyeler ve kapanış:
Etkinliğe Karaman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, antrenörler ve veliler de katılarak çocuklara destek verdi. Şölen kapsamında yapılan çekilişlerde öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Program, öğrencilere takdim edilen madalya ve katılım belgeleri ile son buldu.
KARAMAN'DA YAKLAŞIK 200 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA "ALTIN BİLEKLER BASKETBOL ŞÖLENİ" DÜZENLENDİ.