CHP MYK Toplantısı: Özgür Özel Başkanlığında Önemli Konular Görüşüldü

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında toplandı ve önemli konuları değerlendirerek ön seçim sürecini tartıştı.

Yayın Tarihi: 10.03.2025 22:03
Güncelleme Tarihi: 10.03.2025 22:03

CHP MYK Toplantısı: Özgür Özel Başkanlığında Önemli Konular Görüşüldü

CHP Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, partinin genel merkezinde basına kapalı bir şekilde toplandı. Toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü ve önemli konular üzerinde duruldu.

Toplantının Gündemi

CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, toplantıda, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın PKK'ya silah bırakma çağrısı ile Suriye'nin sahil bölgelerindeki olaylar değerlendirildi. Aynı zamanda, DEM Parti eş genel başkanları ile yapılan görüşmelere dair bilgiler MYK üyeleriyle paylaşıldı.

Ekonomi ve Siyasi Gelişmeler

Toplantıda ayrıca ekonomi, iç politika ve belediyelere yönelik soruşturmalar gibi önemli konular da ele alındı. Partinin cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesi için 23 Mart'ta yapılacak ön seçim süreci ve ön seçimin tek adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya süreci üzerinde duruldu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı