DOLAR
42,92 -0,18%
EURO
50,61 0,58%
ALTIN
6.228,04 -0,94%
BITCOIN
3.805.857,06 -0,91%

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İskandinav ve Baltık büyükelçileriyle yemekte bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Norveç'in Ankara Büyükelçisi Andreas Gaarder'in ev sahipliğinde İskandinav ve Baltık büyükelçileriyle düzenlenen yemekte onur konuğu oldu.

Yayın Tarihi: 22.09.2025 22:15
Güncelleme Tarihi: 22.09.2025 22:29

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İskandinav ve Baltık büyükelçileriyle yemekte bir araya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İskandinav ve Baltık büyükelçileriyle yemekte buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Norveç'in Ankara Büyükelçisi Andreas Gaarderin ev sahipliğinde İskandinav ve Baltık ülkelerinin büyükelçileriyle düzenlenen akşam yemeğine onur konuğu olarak katıldı.

Parti açıklaması ve katılım

Partiden yapılan açıklamada, Özel'in söz konusu akşam yemeğine onur konuğu olarak katıldığı ifade edildi. Açıklamada toplantının ev sahibi ve katılımcılarına vurgu yapıldı.

Görüşmenin önemi

Böyle temaslar, siyasi liderler ile diplomatik temsilciler arasında doğrudan iletişim kurma ve karşılıklı anlayışı güçlendirme açısından önem taşıyor. Resmi açıklamada toplantının içeriğine ilişkin ayrıntılar yer almasa da, bu tür buluşmalar iki taraflı ilişkiler ve diyalog zeminleri için fırsat sağlıyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (solda), İskandinav ve Baltık ülkelerinin büyükelçileriyle yemekte...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (solda), İskandinav ve Baltık ülkelerinin büyükelçileriyle yemekte bir araya geldi. Partiden yapılan açıklamada, Özel'in, Norveç'in Ankara Büyükelçisi Andreas Gaarder'in (sağda) ev sahipliğinde İskandinav ve Baltık ülkelerinin büyükelçileriyle düzenlenen akşam yemeğine onur konuğu olarak katıldığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (solda), İskandinav ve Baltık ülkelerinin büyükelçileriyle yemekte...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı