DOLAR
42,69 -0,02%
EURO
50,24 -0,1%
ALTIN
5.918,82 -0,19%
BITCOIN
3.746.254,56 -2,2%

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek: Üye Sayımız 1 Milyon 750 Bine Ulaştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Giresun'da yaptığı açıklamada, parti üyesi sayısının 1 milyon 750 bine çıktığını ve aday belirleme sürecini anlattı.

Yayın Tarihi: 16.03.2025 19:57
Güncelleme Tarihi: 16.03.2025 20:17

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek: Üye Sayımız 1 Milyon 750 Bine Ulaştı

CHP Üye Sayısında Önemli Artış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Giresun'da düzenlediği basın toplantısında, 1 milyon 250 bin olan üye sayısının 1 milyon 750 bine çıktığını duyurdu. Zeybek, Şubat ayı içerisinde partilerine cumhurbaşkanı adayını belirlemek için üye olan kişilerin sayısının 230 bin olduğunu belirtti.

Aday Belirlenecek Süreç

Zeybek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylarını ön seçimle erkenden belirleyeceklerini ifade etti. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden çıkarılan dersleri de paylaşan Zeybek, altı siyasi partinin bir araya gelerek ortak bir adayı zamanında belirlemeleri durumunda seçimin farklı bir sonuçla sonuçlanabileceğine dikkat çekti.

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin adayı olarak seçilen kişiyi bu ülke seçecekti ancak partiler arasındaki sorunlar, bu fırsatı değerlendirmemizi engelledi,” diyen Zeybek, erken aday belirleme kararının alınmasının önemini vurguladı.

Üye Hedefi ve Ziyaretler

Zeybek, CHP'nin üye sayısındaki artışa dikkat çekerek, “Üye olmaya mart ayında da devam ediliyor. Şimdi hedefimiz 2 milyon üyeye ulaşmak.” dedi. Zeybek, ayrıca Giresun ile Bulancak, Espiye ve Görele belediyelerini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Giresun İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. Zeybek...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Giresun İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. Zeybek, burada bir konuşma yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Giresun İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. Zeybek...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Giresun İl Başkanlığı'nda ziyaret etti. Zeybek, burada bir konuşma yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı