Çermik'te takdir alan öğrencilere çiğköfte ve ayran ikramı

Çermik'te Bülent Aldağ, takdir alan her öğrenciye sayı sınırı olmaksızın çiğköfte dürüm ve ayran ikram edeceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 25.06.2026 11:18
Güncelleme Tarihi: 25.06.2026 11:21

Çermik'te takdir alan öğrencilere çiğköfte ve ayran ikramı

Çermik'te takdir alan öğrencilere çiğköfte ve ayran ikramı

Kampanyanın detayları

Çermik ilçesinde faaliyet gösteren Bülent Aldağ adlı çiğköfte işletmecisi, takdirnamesini getiren her öğrenciye sayı sınırı olmaksızın çiğköfte dürüm ve ayran ikram edeceğini açıkladı.

Kampanya, eğitim ve öğretime destek amacı taşıyor ve öğrencilerin başarılarını teşvik etmeyi hedefliyor.

İşletmecinin açıklaması

Bülent Aldağ "İşimi severek yapıyorum. Öğrencileri kendi adıma eğitime teşvik etmek istedim. Onların başarılarını ödüllendirmek için böyle bir kampanya yaptım. Bizler ebeveynler olarak her zaman onların yanındayız" dedi.

DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇESİNDE BİR İŞLETME, TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE ÇİĞKÖFTE İKRAM...

DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇESİNDE BİR İŞLETME, TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE ÇİĞKÖFTE İKRAM EDECEK.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.