Çelikler Holding Tera ile bağlantıyı açıkça reddetti

Çelikler Holding, Tera ve bağlı şirketlerle hiçbir ilişki bulunmadığını, grup ve ortakların bu kuruluşlardan hiçbir finansal menfaat elde etmediğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 29.09.2026 09:48
Güncelleme Tarihi: 29.09.2026 09:48

Çelikler Holding Tera ile bağlantıyı açıkça reddetti

Çelikler Holding Tera ile bağlantıyı açıkça reddetti

açıklamanın içeriği:

Çelikler Holding, kamuoyunda çıkan haberler üzerine yazılı bir açıklama yayımladı. Şirket, grup şirketleri ve ortaklarının Tera ile bunlara bağlı kuruluşlarla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığını vurguladı.

Yazılı açıklamada yer alan ifadeler şöyle: ’’Çelikler Holding olarak grubumuzun, grup şirketlerimizin ve ortaklarımızın; Tera ve bunlara bağlı şirketlerle hiçbir ilgisi yoktur.’’

finansal iddialara ilişkin vurgu:

Açıklamada, grubun, grup şirketlerinin ve ortaklarının söz konusu kuruluşlardan 1 TL dahi kâr, gelir veya herhangi bir finansal menfaat elde etmediği; bu kuruluşlardan 1 TL dahi para çekmediği açıkça belirtildi.

Holding ayrıca, kamuoyunda yer alan ve gerçekleri yansıtmayan itibar zedeleyici iftira, yalan ve ilişkilendirmelere itibar edilmemesini istedi.

Metinde son olarak, bu tür yalan haber ve paylaşımlar ile ilgili olarak şirketin yasal haklarını saklı tuttuğunu kamuoyunun bilgisine sunduğu ifade edildi.

ÇELİKLER HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA YAPILDI

ÇELİKLER HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Yazar
EDİTÖR

Esra Şimşek

Ben Esra Şimşek, 27 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Finans kategorisinde makro ekonomi ve bankacılık sektörünü analiz ediyorum. Hasan'ın aksine ben daha ciddi, kurumsal ve tamamen verilere dayalı bir yazı stiline sahibim. Piyasa analizleri benim işim.