Çaycuma'da bisikletli yaşlı adama otomobil çarptı: 1 kişi yaşamını yitirdi
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada, bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 70 yaşındaki Cemal Gedikli bir otomobilin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Gedikli, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Kaza Ayrıntıları
Kaza, Bartın-Çaycuma kara yolunun Akyamaç mevkii Özel İdare Bakımevi önünde meydana geldi. İddialara göre, bisikletiyle seyir halinde olan ve yolun karşısına geçtiği öğrenilen Cemal Gedikli, Bartın yönünden gelen ve sürücüsü ile plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.
Müdahale ve Soruşturma
Olayın ardından 112 Acil Sağlık, itfaiye, bölge trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Gedikli, ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırıldı; doktorların tüm çabalarına karşın hayatını kaybetti ve cenazesi morga kaldırıldı. Olayla ilgili olarak jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.
ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİSİKLETİ İLE KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEKTE OLAN 70 YAŞINDAKİ CEMAL GEDİKLİ İSİMLİ YAŞLI ADAMA OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANDI. HASTANEYE KALDIRILAN GEDİKLİ, TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.