Çarşı Melikgazi'de şiir ve türkü akşamı

Melikgazi Belediyesi, Talha Bora Öge ve Orkestrası ile 24 Temmuz Cuma 20.30'da Çarşı Melikgazi'de şiir ve türkü konseri düzenliyor; tüm vatandaşlar davetli.

Yayın Tarihi: 23.07.2026 10:29
Güncelleme Tarihi: 23.07.2026 10:29

Çarşı Melikgazi'de şiir ve türkü akşamı

Melikgazi'de şiir ve türkü akşamı

Melikgazi Belediyesi, ilçede sürdürülen kültürel ve sosyal etkinlik programları kapsamında hemşehrilerini şiir ve müzikle buluşturacak yeni bir akşam düzenliyor. Etkinlikte Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge ile Orkestrası sahne alacak.

etkinliğin amacı:

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu düzenlenen etkinliklerin amacını, vatandaşların sosyal hayatını canlandırmak ve ilçedeki kültürel-sanat faaliyetlerini artırmak olarak açıkladı. Başkan, benzer etkinliklerle ilçede sosyal hayatın daha da renklendiğini belirtti.

Başkan Palancıoğlu şöyle dedi: 'Melikgazi’de birçok alanda etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarımızı birbirinden farklı kültürel ve sanatsal aktiviteler ile buluşturuyoruz. Böylece sosyal hayat ilçemizde daha da renkleniyor. Bu kapsamda yine güzel bir etkinliğimizi daha hayata geçireceğiz. Çarşı Melikgazi’mizde Radyo Programcısı ve Şair Talha Bora Öge ile gerçekleştireceğimiz şiir ve türkü konserimizde büyük ustaların türküleri de seslendirilecek. Talha Bora Öge ve Orkestrası Şiir-Türkü Konseri’mizi 24 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Çarşı Melikgazi’de gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı muhabbet, şiir ve türkülerle dolu olacak konserimize bekliyoruz. Melikgazi’de kültürel ve sosyal etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek'

katılım ve program bilgileri:

Konser 24 Temmuz Cuma günü saat 20.30'da Çarşı Melikgazi'de gerçekleşecek. Etkinlik halka açık olup, belediye yetkilileri tüm vatandaşları muhabbet, şiir ve türkülerle dolu bu akşama davet ediyor. Melikgazi Belediyesi, benzer kültürel programlarla ilçedeki sanat ve sosyal yaşamı canlı tutmayı hedefliyor.

KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDEN MELİKGAZİ BELEDİYESİ; HEMŞEHRİLERİNİ...

KÜLTÜREL VE SOSYAL ETKİNLİKLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDEN MELİKGAZİ BELEDİYESİ; HEMŞEHRİLERİNİ ŞİİR VE MÜZİKLE BULUŞTURMAK İÇİN TALHA BORA ÖGE VE ORKESTRASI ŞİİR-TÜRKÜ KONSERİ DÜZENLEYECEK.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.