Çankırı'da metruk evde saklanan 46 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü ele geçirildi

Çankırı polisi ekipleri, 46 yıl hapis ve 1 milyon 510 bin TL adli para cezası bulunan O.Ç.'yi saklandığı metruk evde yakaladı.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 17:12
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 17:19

Çankırı'da metruk evde saklanan 46 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü ele geçirildi

operasyonun ayrıntıları:

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, silahlı organize suç örgütü kurmak, nitelikli dolandırıcılık, tefecilik ve gasp-yapma suçlarından toplam 46 yıl hapis ve 1 milyon 510 bin TL adli para cezası ile aranan O.Ç.'nin bulunduğu adres tespit edildi.

aramanın kapsamı:

Ekipler, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelinin saklandığı metruk binayı belirledi ve planlı bir operasyon düzenledi.

yakalama anı:

Operasyon sırasında, şahıs ekipler tarafından saklandığı metruk binada kıskıvrak yakalandı.

ÇANKIRI’DA 46 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.

ÇANKIRI’DA 46 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞAHIS POLİS EKİPLERİNCE YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.