Canik'te komşu tartışması: bıçak çekme iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adli kontrolle serbest

Samsun Canik'te komşular arasındaki tartışmada bıçak çekme iddiasıyla gözaltına alınan İ.C. (34), çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 08.06.2026 14:20
Güncelleme Tarihi: 08.06.2026 14:47

Canik'te komşu tartışması: bıçak çekme iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli adli kontrolle serbest

Canik'te komşu tartışması: bıçak çekme iddiası

Olay, Canik ilçesi Yaylageriş Mahallesi'nde meydana geldi.

İddialara göre, İ.C. (34), babasının darp edilmesinin ardından B.T. ile tartıştı. Tartışma sırasında İ.C.'nin B.T.'ye bıçak çektiği iddia edildi.

Jandarma müdahalesi ve adli süreç

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan Büyüklü Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli İ.C.'yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheli bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İ.C.(34) JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

İ.C.(34) JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

İ.C.(34) JANDARMA TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!