DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.850.582,89 0,09%

Çanakkale'de Organ Bağışı Haftası: Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Yoğun Katılım

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası etkinliğinde resim sergisi ve yoğun organ bağışı katılımı gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 04.11.2025 14:59
Güncelleme Tarihi: 04.11.2025 14:59

Çanakkale'de Organ Bağışı Haftası: Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Yoğun Katılım

Çanakkale'de Organ Bağışı Haftası: Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Yoğun Katılım

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Organ Bağışı Haftası etkinliği, hastane hizmetine gelen vatandaşların yoğun katılımıyla dikkat çekti.

Etkinlik içeriği ve katılımcılar

Organ bağışının önemine vurgu yapmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında resim sergisi düzenlendi. Etkinlikte, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü organ bağışında bulunarak örnek olurken, hastaneye ayaktan başvuran hasta ve hasta yakınları da bağışta bulunarak kampanyaya destek verdi.

Programa İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Görgülü, Halk Sağlığı Başkanı Uzman Dr. Aslı Okan, Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, davetliler ve hastane çalışanları katıldı.

Hedef ve yapılan vurgular

Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, organ bağışının önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Bir organ, bir hayat demektir. Bugün burada amacımız; toplumumuzda organ bağışına dair farkındalığı artırmak ve daha fazla insanı bu harekete dahil etmektir. Bağışlanan her organ, umut bekleyen bir hastanın yeniden hayata tutunması demektir. Hastanemiz olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getirmeye devam edeceğiz.

Etkinlik, organ bağışının toplum sağlığı açısından taşıdığı yaşamsal önemi vurgulaması ve katılımcıların ilgisiyle olumlu karşılandı.

ÇANAKKALE’DE ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ÇERÇEVESİNDE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ’NDE FARKINDALIK...

ÇANAKKALE’DE ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ÇERÇEVESİNDE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ’NDE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ÇANAKKALE’DE ORGAN BAĞIŞI HAFTASI ÇERÇEVESİNDE MEHMET AKİF ERSOY DEVLET HASTANESİ’NDE FARKINDALIK...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı